Informasjonskapsler består av deler av koden installert i nettleseren som hjelper eieren med å tilby tjenesten i henhold til formålene beskrevet. Noen av formålene med å installere informasjonskapsler kan også kreve brukerens samtykke.

Tekniske og statistiske samlede informasjonskapsler; informasjonskapslene som brukes er delt inn i:
Aktiviteter som er strengt nødvendige for drift (teknikere):
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å lagre brukerens økt og for å utføre andre aktiviteter som er strengt nødvendige for at den skal fungere, for eksempel i forhold til distribusjon av trafikk.

Aktiviteter for lagring av preferanser, optimalisering og statistikk
Denne siden bruker informasjonskapsler for å lagre nettleserpreferanser og for å optimalisere brukerens nettleseropplevelse. Disse informasjonskapslene inkluderer for eksempel de for å vite antall og opprinnelse til besøkende, angi språk og valuta eller for administrasjon av statistikk av eieren av nettstedet.

Andre typer informasjonskapsler eller tredjepartsverktøy som kan gjøre bruk av dem
Noen av tjenestene oppført nedenfor samler inn statistikk i aggregert form og krever kanskje ikke brukerens samtykke eller kan administreres direkte av eieren - avhengig av hva som er beskrevet - uten hjelp fra tredjeparter.

Hvis det blant verktøyene angitt nedenfor er tjenester administrert av tredjeparter, kan disse – i tillegg til det som er spesifisert og også uten eierens viten – utføre brukersporingsaktiviteter. For detaljert informasjon anbefaler vi at du konsulterer personvernreglene for tjenestene som er oppført.

Interaksjon med eksterne sosiale nettverk og plattformer
Disse tjenestene lar deg samhandle med sosiale nettverk, eller med andre eksterne plattformer, direkte fra sidene i applikasjonen. Interaksjonene og informasjonen som er innhentet av denne applikasjonen er uansett underlagt brukerens personverninnstillinger knyttet til hvert sosialt nettverk. I tilfelle det er installert en interaksjonstjeneste med sosiale nettverk, er det mulig at selv om brukerne ikke bruker tjenesten, samler den inn trafikkdata knyttet til sidene den er installert på.

Twitter Tweet-knapp og sosiale widgets (Twitter)
Tweet-knappen og Twitter sosiale widgets er interaksjonstjenester med Twitters sosiale nettverk, levert av Twitter Inc. Personlige data som samles inn: Informasjonskapsler og bruksdata. Behandlingssted: USA - Personvernerklæring

Like-knapp og Facebook sosiale widgets (Facebook, Inc.) "Like"-knappen og Facebook sosiale widgets er interaksjonstjenester med Facebooks sosiale nettverk, levert av Facebook, Inc. Personlige data samlet inn: Informasjonskapsler og bruksdata .Behandlingssted: USA - Personvernerklæring
+1-knapp og Google+ sosiale widgets (Google) +1-knappen og Google+ sosiale widgeter er tjenester for samhandling med Google+ sosiale nettverk, levert av Google Inc. Personlige data samlet inn: informasjonskapsler og bruksdata. Behandlingssted: USA - Personvernerklæring
(eksempel utvidet informasjonskapselinformasjon)

Infrastrukturovervåking
Disse tjenestene lar dette nettstedet overvåke bruken og oppførselen til komponenter av samme, for å tillate forbedring av ytelse og funksjonalitet, vedlikehold eller feilsøking. Personopplysningene som behandles avhenger av egenskapene og metodene for implementering av disse tjenestene, som i sin natur filtrerer aktiviteten til denne applikasjonen.

Statistikk
Tjenestene i denne delen lar datakontrolleren overvåke og analysere trafikkdata og brukes til å holde oversikt over brukeradferd.

Google Analytics (Google) – Google Analytics er en nettanalysetjeneste levert av Google Inc. ("Google"). Google bruker personopplysningene som samles inn med det formål å spore og undersøke bruken av denne applikasjonen, kompilere rapporter og dele dem med andre tjenester utviklet av Google. Google kan bruke personopplysninger til å kontekstualisere og tilpasse annonsene til sitt annonsenettverk. samlet inn: informasjonskapsler og bruksdata. Behandlingssted: USA - Personvernerklæring - Velg bort
Se innhold fra eksterne plattformer
Disse tjenestene lar deg se innhold som er vert på eksterne plattformer direkte fra sidene i denne applikasjonen og samhandle med dem. I tilfelle en tjeneste av denne typen er installert, er det mulig at selv om brukerne ikke bruker tjenesten, samler den inn trafikkdata knyttet til sidene den er installert på.

Youtube Video Widget (Google) Youtube er en videoinnholdsvisualiseringstjeneste administrert av Google Inc. som lar denne applikasjonen integrere slikt innhold på sidene sine. Personlige data samlet inn: Informasjonskapsler og bruksdata. Behandlingssted: USA - Personvernerklæring
Hvordan kan jeg kontrollere installasjonen av informasjonskapsler?
I tillegg til det som er angitt i dette dokumentet, kan brukeren administrere preferanser knyttet til informasjonskapsler direkte i sin nettleser og forhindre – for eksempel – at tredjeparter kan installere dem. Gjennom nettleserpreferansene er det også mulig å slette informasjonskapslene som er installert tidligere, inkludert informasjonskapselen der samtykket til installasjon av informasjonskapsler på dette nettstedet til slutt lagres. Det er viktig å merke seg at ved å deaktivere alle informasjonskapsler, kan funksjonen til dette nettstedet bli kompromittert. Brukeren kan finne informasjon om hvordan han administrerer informasjonskapsler i sin nettleser på følgende adresser: Google Chrome, Mozilla Firefox, Apple Safari og Microsoft Windows Explorer.

Når det gjelder tjenester levert av tredjeparter, kan brukeren også utøve sin rett til å motsette seg sporingen ved å spørre gjennom tredjepartens personvernerklæring, via opt-out-lenken hvis den er eksplisitt gitt eller ved å kontakte denne direkte.

Til tross for det foregående informerer den dataansvarlige om at brukeren kan benytte seg av dine onlinevalg. Gjennom denne tjenesten er det mulig å administrere sporingspreferansene til de fleste reklameverktøy. Eieren anbefaler derfor at brukerne bruker denne ressursen i tillegg til informasjonen gitt i dette dokumentet.

Samtykke
Ved å bruke nettstedet og/eller akseptere den kortfattede informasjonen, aksepterer brukeren bruken av informasjonskapsler på nettstedet. (eksempel utvidet informasjonskapselinformasjon)

Eieren av den utvidede informasjonskapselinformasjonen for databehandling
Behandlingsansvarlig er Villa Del Borgo. Dataene vil bli brukt, som beskrevet, kun til tekniske formål for nettstedet og ikke i noe tilfelle solgt til tredjeparter. Hvis du ikke samtykker til bruken av informasjonskapsler, vil nettstedet www.relaisvilladelborgo.com fortsatt fungere som det skal. I samsvar med bestemmelsene i artikkel 13 i lovresolusjon 196/2003, anerkjennes rettighetene gitt i artikkel 7 i dekretet til brukeren, så langt det er relevant.

Siden installasjonen av tredjeparts informasjonskapsler og andre sporingssystemer gjennom tjenestene som brukes på dette nettstedet ikke kan kontrolleres teknisk av eieren, skal eventuelle spesifikke referanser til informasjonskapsler og sporingssystemer installert av tredjeparter anses som veiledende. For å få fullstendig informasjon, se personvernreglene til eventuelle tredjepartstjenester som er oppført i dette dokumentet.

Gitt den objektive kompleksiteten knyttet til identifisering av teknologier basert på informasjonskapsler og deres svært nære integrasjon med funksjonen til nettet, oppfordres brukeren til å kontakte eieren dersom han ønsker å motta ytterligere informasjon knyttet til bruken av selve informasjonskapslene og til enhver bruk av det samme - for eksempel av tredjeparter - gjort gjennom dette nettstedet.

Definisjoner og juridiske referanser utvidet informasjonskapselinformasjon
Personlige data (eller data)
All personlig informasjon, identifisert eller identifiserbar, selv indirekte, ved referanse til annen informasjon, inkludert et personlig identifikasjonsnummer, utgjør personopplysninger. (informasjonskapsel: eksempel på utvidet informasjon)

Bruksdata
Dette er informasjonen som samles inn automatisk av denne applikasjonen (eller av tredjepartsapplikasjoner som denne applikasjonen bruker), inkludert: IP-adressene eller domenenavnene til datamaskinene som brukes av brukeren som kobler til denne applikasjonen, adressene i URI (Uniform Resource) Identifikator) notasjon, tidspunktet for forespørselen, metoden som ble brukt for å sende forespørselen til serveren, størrelsen på filen som ble oppnådd som svar, den numeriske koden som indikerer statusen til svaret fra serveren (vellykket, feil, etc.) opprinnelseslandet, egenskapene til nettleseren og operativsystemet som brukes av den besøkende, de ulike tidsmessige konnotasjonene av besøket (for eksempel tiden brukt på hver side) og detaljene for reiseruten som følges i applikasjonen, med særlig referanse til rekkefølgen av sider som er konsultert, parametrene knyttet til operativsystemet og brukerens IT-miljø.

Bruker
Personen som bruker denne applikasjonen, som må falle sammen med den registrerte eller være autorisert av ham og hvis personopplysninger behandles. (informasjonskapsel: eksempel på utvidet informasjon)

Interessert
Den fysiske eller juridiske personen som personopplysningene refererer til. (utvidet informasjonskapsel)

Databehandler (eller ansvarlig)
Den fysiske personen, den juridiske enheten, offentlig administrasjon og enhver annen instans, forening eller organ som er oppnevnt av behandlingsansvarlig for å behandle personopplysninger, i samsvar med bestemmelsene i denne personvernerklæringen.

Datakontrollør (eller eier)
Den fysiske personen, den juridiske enheten, offentlig forvaltning og ethvert annet organ, forening eller organ som de er ansvarlige overfor, selv sammen med en annen eier, avgjørelsene om formålene, metodene for behandling av personopplysninger og verktøyene som brukes, inkludert profilen til sikkerheten i forhold til driften og bruken av denne applikasjonen. Datakontrolløren, med mindre annet er spesifisert, er eieren av denne applikasjonen.

Cookie Liten del av data som er lagret på brukerens enhet.

E-post
Gir tilgang til den primære e-postadressen til brukeren (utvidet informasjonskapselinformasjon)

Juridiske referanser
Merknad til europeiske brukere: denne personvernerklæringen er utarbeidet for å oppfylle forpliktelsene i henhold til art. 10 i direktiv nr. 95/46 / EC, samt bestemmelsene i direktiv 2002/58 / EC, som oppdatert av direktiv 2009/136 / EC, om informasjonskapsler.

(utvidet informasjonskapsel)
 

består av deler av koden installert i nettleseren som hjelper eieren med å levere tjenesten i henhold til formålene beskrevet. Noen av formålene med å installere informasjonskapsler kan også kreve brukerens samtykke.

 

Tekniske og statistiske samlede informasjonskapsler; informasjonskapslene som brukes er delt inn i:

Aktiviteter som er strengt nødvendige for drift (teknikere):

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å lagre brukerens økt og for å utføre andre aktiviteter som er strengt nødvendige for at den skal fungere, for eksempel i forhold til distribusjon av trafikk.

 

Aktiviteter for lagring av preferanser, optimalisering og statistikk

Denne siden bruker informasjonskapsler for å lagre nettleserpreferanser og for å optimalisere brukerens nettleseropplevelse. Disse informasjonskapslene inkluderer for eksempel de for å vite antall og opprinnelse til besøkende, angi språk og valuta eller for administrasjon av statistikk av eieren av nettstedet.

 

Andre typer informasjonskapsler eller tredjepartsverktøy som kan gjøre bruk av dem

Noen av tjenestene oppført nedenfor samler inn statistikk i aggregert form og krever kanskje ikke brukerens samtykke eller kan administreres direkte av eieren - avhengig av hva som er beskrevet - uten hjelp fra tredjeparter.

 

Hvis det blant verktøyene angitt nedenfor er tjenester administrert av tredjeparter, kan disse – i tillegg til det som er spesifisert og også uten eierens viten – utføre brukersporingsaktiviteter. For detaljert informasjon anbefaler vi at du konsulterer personvernreglene for tjenestene som er oppført.

 

Interaksjon med eksterne sosiale nettverk og plattformer

Disse tjenestene lar deg samhandle med sosiale nettverk, eller med andre eksterne plattformer, direkte fra sidene i applikasjonen. Interaksjonene og informasjonen som er innhentet av denne applikasjonen er uansett underlagt brukerens personverninnstillinger knyttet til hvert sosialt nettverk. I tilfelle det er installert en interaksjonstjeneste med sosiale nettverk, er det mulig at selv om brukerne ikke bruker tjenesten, samler den inn trafikkdata knyttet til sidene den er installert på.

 

Twitter Tweet-knapp og sosiale widgets (Twitter)

Tweet-knappen og Twitter sosiale widgets er interaksjonstjenester med Twitters sosiale nettverk, levert av Twitter Inc. Personlige data som samles inn: Informasjonskapsler og bruksdata. Behandlingssted: USA - Personvernerklæring

 

Like-knapp og Facebook sosiale widgets (Facebook, Inc.) "Like"-knappen og Facebook sosiale widgets er interaksjonstjenester med Facebooks sosiale nettverk, levert av Facebook, Inc. Personlige data samlet inn: Informasjonskapsler og bruksdata .Behandlingssted: USA - Personvernerklæring

+1-knapp og Google+ sosiale widgets (Google) +1-knappen og Google+ sosiale widgeter er tjenester for samhandling med Google+ sosiale nettverk, levert av Google Inc. Personlige data samlet inn: informasjonskapsler og bruksdata. Behandlingssted: USA - Personvernerklæring

(eksempel utvidet informasjonskapselinformasjon)

 

Infrastrukturovervåking

Disse tjenestene lar dette nettstedet overvåke bruken og oppførselen til komponenter av samme, for å tillate forbedring av ytelse og funksjonalitet, vedlikehold eller feilsøking. Personopplysningene som behandles avhenger av egenskapene og metodene for implementering av disse tjenestene, som i sin natur filtrerer aktiviteten til denne applikasjonen.

 

Statistikk

Tjenestene i denne delen lar datakontrolleren overvåke og analysere trafikkdata og brukes til å holde oversikt over brukeradferd.

 

Google Analytics (Google) – Google Analytics er en nettanalysetjeneste levert av Google Inc. ("Google"). Google bruker personopplysningene som samles inn med det formål å spore og undersøke bruken av denne applikasjonen, kompilere rapporter og dele dem med andre tjenester utviklet av Google. Google kan bruke personopplysninger til å kontekstualisere og tilpasse annonsene til sitt annonsenettverk. samlet inn: informasjonskapsler og bruksdata. Behandlingssted: USA - Personvernerklæring - Velg bort

Se innhold fra eksterne plattformer

Disse tjenestene lar deg se innhold som er vert på eksterne plattformer direkte fra sidene i denne applikasjonen og samhandle med dem. I tilfelle en tjeneste av denne typen er installert, er det mulig at selv om brukerne ikke bruker tjenesten, samler den inn trafikkdata knyttet til sidene den er installert på.

 

Youtube Video Widget (Google) Youtube er en videoinnholdsvisualiseringstjeneste administrert av Google Inc. som lar denne applikasjonen integrere slikt innhold på sidene sine. Personlige data samlet inn: Informasjonskapsler og bruksdata. Behandlingssted: USA - Personvernerklæring

Hvordan kan jeg kontrollere installasjonen av informasjonskapsler?

I tillegg til det som er angitt i dette dokumentet, kan brukeren administrere preferanser knyttet til informasjonskapsler direkte i sin nettleser og forhindre – for eksempel – at tredjeparter kan installere dem. Gjennom nettleserpreferansene er det også mulig å slette informasjonskapslene som er installert tidligere, inkludert informasjonskapselen der samtykket til installasjon av informasjonskapsler på dette nettstedet til slutt lagres. Det er viktig å merke seg at ved å deaktivere alle informasjonskapsler, kan funksjonen til dette nettstedet bli kompromittert. Brukeren kan finne informasjon om hvordan han administrerer informasjonskapsler i sin nettleser på følgende adresser: Google Chrome, Mozilla Firefox, Apple Safari og Microsoft Windows Explorer.

 

Når det gjelder tjenester levert av tredjeparter, kan brukeren også utøve sin rett til å motsette seg sporingen ved å spørre gjennom tredjepartens personvernerklæring, via opt-out-lenken hvis den er eksplisitt gitt eller ved å kontakte denne direkte.

 

Til tross for det foregående informerer den dataansvarlige om at brukeren kan benytte seg av dine onlinevalg. Gjennom denne tjenesten er det mulig å administrere sporingspreferansene til de fleste reklameverktøy. Eieren anbefaler derfor at brukerne bruker denne ressursen i tillegg til informasjonen gitt i dette dokumentet.

 

Samtykke

Ved å bruke nettstedet og/eller akseptere den kortfattede informasjonen, aksepterer brukeren bruken av informasjonskapsler på nettstedet. (eksempel utvidet informasjonskapselinformasjon)

 

Eieren av den utvidede informasjonskapselinformasjonen for databehandling

Behandlingsansvarlig er Villa Del Borgo. Dataene vil bli brukt, som beskrevet, kun til tekniske formål for nettstedet og ikke i noe tilfelle solgt til tredjeparter. Hvis du ikke samtykker til bruken av informasjonskapsler, vil nettstedet www.relaisvilladelborgo.com fortsatt fungere som det skal. I samsvar med bestemmelsene i artikkel 13 i lovresolusjon 196/2003, anerkjennes rettighetene gitt i artikkel 7 i dekretet til brukeren, så langt det er relevant.

 

Siden installasjonen av tredjeparts informasjonskapsler og andre sporingssystemer gjennom tjenestene som brukes på dette nettstedet ikke kan kontrolleres teknisk av eieren, skal eventuelle spesifikke referanser til informasjonskapsler og sporingssystemer installert av tredjeparter anses som veiledende. For å få fullstendig informasjon, se personvernreglene til eventuelle tredjepartstjenester som er oppført i dette dokumentet.

 

Gitt den objektive kompleksiteten knyttet til identifisering av teknologier basert på informasjonskapsler og deres svært nære integrasjon med funksjonen til nettet, oppfordres brukeren til å kontakte eieren dersom han ønsker å motta ytterligere informasjon knyttet til bruken av selve informasjonskapslene og til enhver bruk av det samme - for eksempel av tredjeparter - gjort gjennom dette nettstedet.

 

Definisjoner og juridiske referanser utvidet informasjonskapselinformasjon

Personlige data (eller data)

All personlig informasjon, identifisert eller identifiserbar, selv indirekte, ved referanse til annen informasjon, inkludert et personlig identifikasjonsnummer, utgjør personopplysninger. (informasjonskapsel: eksempel på utvidet informasjon)

 

Bruksdata

Dette er informasjonen som samles inn automatisk av denne applikasjonen (eller av tredjepartsapplikasjoner som denne applikasjonen bruker), inkludert: IP-adressene eller domenenavnene til datamaskinene som brukes av brukeren som kobler til denne applikasjonen, adressene i URI (Uniform Resource) Identifikator)​​ notasjon, tidspunktet for forespørselen, metoden som ble brukt for å sende forespørselen til serveren, størrelsen på filen som ble oppnådd som svar, den numeriske koden som indikerer statusen til svaret fra serveren (vellykket, feil, etc.) landet opprinnelse, egenskapene til nettleseren og operativsystemet som brukes av den besøkende, de forskjellige tidsmessige konnotasjonene av besøket (for eksempel tiden brukt på hver side) og detaljene for reiseruten som følges i applikasjonen, med spesiell referanse til rekkefølgen antall sider som er konsultert, parametrene knyttet til operativsystemet og brukerens IT-miljø.

 

Bruker

Personen som bruker denne applikasjonen, som må falle sammen med den registrerte eller være autorisert av ham og hvis personopplysninger behandles. (informasjonskapsel: eksempel på utvidet informasjon)

 

Interessert

Den fysiske eller juridiske personen som personopplysningene refererer til. (utvidet informasjonskapsel)

 

Databehandler (eller ansvarlig)

Den fysiske personen, den juridiske enheten, offentlig administrasjon og enhver annen instans, forening eller organ som er oppnevnt av behandlingsansvarlig for å behandle personopplysninger, i samsvar med bestemmelsene i denne personvernerklæringen.

 

Datakontrollør (eller eier)

Den fysiske personen, den juridiske enheten, offentlig forvaltning og ethvert annet organ, forening eller organ som de er ansvarlige overfor, selv sammen med en annen eier, avgjørelsene om formålene, metodene for behandling av personopplysninger og verktøyene som brukes, inkludert profilen til sikkerheten i forhold til driften og bruken av denne applikasjonen. Datakontrolløren, med mindre annet er spesifisert, er eieren av denne applikasjonen.

 

Cookie Liten del av data som er lagret på brukerens enhet.

 

E-post

Gir tilgang til den primære e-postadressen til brukeren (utvidet informasjonskapselinformasjon)

 

Juridiske referanser

Merknad til europeiske brukere: denne personvernerklæringen er utarbeidet for å oppfylle forpliktelsene i henhold til art. 10 i direktiv nr. 95/46 / EC, samt bestemmelsene i direktiv 2002/58 / EC, som oppdatert av direktiv 2009/136 / EC, om informasjonskapsler.

 

(utvidet informasjonskapsel)